Onderstaande diensten zijn naast eenmalige schoonmaak ook periodiek mogelijk.
Wilt u liever dat Richard wekelijks de schoonmaak doet? Of twee keer per week?
Neem contact met hem op voor het bespreken van uw wensen.
Heeft u speciale wensen voor de schoonmaak die u hieronder niet terug vindt?
Ook dan kunt u alsnog contact opnemen met Richard.

Glasbewassing
Poeser is een van de weinige bedrijven die ramen wast met osmose water.
Hogere gebouwen of moeilijk bereikbare plekken zijn voor Richard geen obstakels meer.
Richard maakt gebruik van een tuckerpole systeem, dit alternatief is goedkoper dan een hoogwerker en veel veiliger. Het systeem werkt tot 15 meter en maakt ook gebruik van het speciale osmose water. Op deze manier blinken je ramen weer en drogen ze streeploos op.

Interieur verzorging
Poeser schoonmaak verzorgt de dagelijkse schoonmaak van bedrijven in de zakelijke sector. Je vind Richard voornamelijk in Hoogkarspel, Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel, Enkhuizen en omgeving. Maar Richard heeft ook klanten die zich verder weg bevinden. Poeser werkt vooral in bibliotheken, scholen, trappenhuizen, kantoren en overige bedrijfsgebouwen om alles zo goed mogelijk schoon te maken. Hoe vaak heeft u hem nodig voor interieurverzorging? Eenmalig of periodiek? Neem contact op met Richard om uw wensen te bespreken.

Vloeronderhoud
Richard biedt u de mogelijkheid om uw vloer te onderhouden. Het aanbrengen van een nieuwe waslaag is één van de onderhoudswerkzaamheden. Eerst wordt de oude waslaag verwijderd en nadat de vloer grondig is gereinigd wordt deze voorzien van een nieuwe waslaag. Uw vloer lijkt weer als nieuw!

Tapijten reinigen
Het regelmatig professioneel laten reinigen van het tapijt in uw bedrijfspand of woning levert u een aantal grote voordelen op. Een gedegen onderhoudsplan met regelmatige reiniging en bescherming van uw tapijt zorgt ervoor dat het in goede staat blijft en langer meegaat. Daarnaast oogt het mooier als uw tapijt er verzorgd uitziet. Ook krijgt u een prettiger gevoel van binnen wanneer uw tapijt fris is.

Houtwerk- en gevelreiniging
Houtwerk reinigen zorgt voor het behoud van uw verfwerk, omdat vuil dan minder kans heeft om aan het hout te hechten en de verf aan te tasten. Houtwerk reinigen geeft een frisse uitstraling aan uw bedrijfspand of woning. Bij houtwerk reinigen gebruikt Poeser een zachte borstel, neutrale zeep en water met lage druk. Ook voor het schoonmaken van groene aanslag op onder andere trespa beplating en kunststof bent u bij Richard aan het juiste adres. Laat uw pand zorgvuldig onderhouden zodat deze jaren langer mee gaat.

Zonnepanelen reinigen
Onderhoud draagt bij aan een langere levensduur van uw zonnepanelen, ze nemen tevens meer energie op wanneer deze schoon zijn. U wordt geadviseerd uw panelen twee keer per jaar schoon te laten maken, Richard helpt u daar graag bij.
Wat er ook voor een vervuiling op uw zonnepanelen zit, Richard krijgt alles verwijderd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Of het nu gaat om vogelpoep, fijnstof, industriële vervuiling, mos of zoutaanslag, Poeser krijgt uw panelen weer blinkend schoon!